Annie Vist Hageløkken

Annie Vist Hageløkken

MIN HISTORIE

I arbeidslivet har jeg jobbet med veiledning innenfor Oppfølging NAV, i Arbeidsdirektoratet, og innen kursvirksomhet for personer med utfordringer på arbeidsmarkedet. Jeg har jobbet innen omsorg med personer som har fysiske og/eller psykiske utfordringer i hverdagen.

For et par år siden nådde jeg et vendepunkt i livet mitt. Et vendepunkt som åpnet en helt ny verden for meg.

Jeg var temmelig langt nede, jeg hadde mer eller mindre gitt opp å få til en god og menings­fylt tilværelse. Ved en “tilfeldighet” befant jeg meg på danskebåten Stena saga den helgen bladet Medium hadde tema cruiset “Spirit at sea”. Jeg valgte mest for moro skyld å ta en lesning hos en av de klarsynte samt en sesjon hos healeren.

 

Det ble starten på en reise som endret hele mitt verdensbilde. Jeg har alltid trodd på «spøkelser» men utover det var ikke den spirituelle verden noe jeg hadde et forhold til. At jeg skulle ha noen slags “evner” var helt fremmed for meg.

 

På den båtturen klarte den klarsynte og healeren på bare 45 min tilsammen, å åpne en dør i meg. En dør som ledet meg til meg, den egentlige, sanne meg. Fra da til nå har jeg vært på en oppdagelsesreise i den spirituelle verden og ikke minst i meg selv.

 

 

 

 

Jeg har lest, deltatt på kurs, meditert, gjort øvelser og gjennomsøkt internett etter svar. Jeg har jobbet med å ha kjærlighet til meg selv, og tillit til både det jeg opplevde samt hele prosessen jeg gikk igjennom. Det var en ordentlig heisatur. Det var lettere å tvile på det som skjedde enn å stole på det.

 

Jeg savnet veldig noen å dele mine opplevelser og erfaringer med. Det var så mye uforståelig som dukket opp, og det var vanskelig å sortere all informasjon jeg tilegnet meg via forskjellige media.

 

Jeg ble fortalt at jeg er en sterk healer, så det var det jeg begynte å utforske først. Etterhvert utviklet intuisjonen, klarsynet og mediumskapet seg hos meg. Jeg har lært at det kan være hensiktsmessig å bruke alle disse evnene i en healing situasjon.

 

På min reise gjennom livet har jeg gjort meg noen erfaringer og fått en innsikt som kan hjelpe andre i deres situasjon. Det å kunne bidra til at andre blir kjent med seg selv, oppnår erkjennelsen av sitt sanne jeg, ser løsninger i tilværelsen sin og utvikler sine spirituelle sider, er noe jeg virkelig brenner for. Slik jeg ser det er vi alle like mye verdt, og uansett hvilke omstendigheter vi lever under, eller handlinger vi gjør så er det ikke det som definerer hvem vi er.

 

Min spirituelle reise føles veldig lang, men i realiteten snakker vi jo bare om et par år fra åpningen skjedde. Jeg har forstått at det var først da jeg var klar for den endringen som skjedde i meg. Alle mine evner har alltid ligget i meg, og når jeg tenker tilbake så kan jeg huske hendelser som viser at det er tilfelle. Jeg har hatt opplevelser av at ting jeg drømte i barneårene faktisk skjedde, uforklarlige fenomener i huset og faktisk på et tidspunkt hørt at noen snakket til meg selv om det ikke var noen tilstede.

 

Livet mitt har bydd på en del utfordringer og erfaringer som har vært ganske tøffe, både på hjemmefronten og i arbeidslivet. Det har selvfølgelig vært mange gode også, og denne miksen har gitt meg en styrke og en kunnskap som jeg nå kan bruke positivt i arbeid med andre. Jeg er av person en naturlig empat, og min arbeidserfaring gjenspeiler dette. Jeg har jobbet i flere forskjellige service- og omsorgsyrker, og trives best i samhandling med andre personer.

Utdanning: Healerskolen ved The Paradigme Academy.
Kurs i Intuisjon og Klarsyn ved Spira healing.
Deltager i Mediumsirkler ved Sir Arthur Conan Doyle Center i Skottland.
Mediumutvikling og sirkel ved Joan Frew, og Hazel Martin.

 

Skribent i helse- og livsstilsmagasinet Medium.