Behandling

Hva kan vi hjelpe deg med

Healing

Healing er en samlebetegnelse for behandlinger som prøver å påvirke antatt energifelt hos mennesket, slik at kroppen skal kunne helbrede seg selv.

En healer er en som har en naturlig evne til å formidle eller overføre livsenergi. I healing er tanken at en universell kraft og energi kan brukes til å gi mennesker økt velvære, bedre livskvalitet, samt forebygge og /eller løse opp blokkeringer, lindre smerter og plager.

Det er forskjellige måte å utføre healing, selv om overføring av divine eller livs energi er hovedpoenget i alle metoder.

Selve overføringen av energi varierer mellom 20 -30 min, ellers varer en time hos meg ca 60min. Man må regne med litt ekstra tid den første timen.

Se gjennom Q&A før du kommer på første time hos oss.

Bestill healing

Hev dine frekvenser

Jo høyere frekvens på energien eller vibrasjonen din er, jo lettere føler du deg i dine fysiske, emosjonelle og mentale kropp. Du opplever større personlig kraft, klarhet, fred, kjærlighet og glede.

Den første timen har vi en innledende samtale med et kort test hvor vi kartlegger deg. Du får prøvd noen øvelser og får tilsendt en individuell plan for videreutvikling.

Det tar mellom 2-6 møter før man merker forskjell i sin tilværelse. Noen kan oppleve forskjell i sine syn og tankegang allerede etter den første samtalen.

Healing og energibalansering er også en del av programmet.

Les gjerne gjennom artiklene på nettsiden for å lære litt mer om personlig frekvens.

Se gjennom Q&A før du kommer på første time hos oss.

Bestill time

Mediumskap

Kanalisering av spirit eller ånd er en spennede og healende aktivitet. Det er ofte mennesker som har mistet noen av sine nære og kjære og opplever bunnløs sorg, som trenger en slik kobling og bekreftelse fra “andre siden”. For noen er det veldig viktig med en slik “kommunikasjon” for å kunne gi slipp, akseptere eller gå videre i livet sitt.

Jeg kan ikke garantere at det er akkurat denne ånden som en ønsker seg å få bekjed fra, som kommer og tar kontakt.

Som regel er det lite tvil hvem som ønsker å komme med beskjed under seansen.

Å få bekjed fra en avdød kan være veldig emosjonelt. Det er viktig at man forbereder seg og er helt sikker i sitt onske om å bruke medium.

Se gjennom Q&A før du kommer på første time hos oss.

Bestill time

Alle kan dette!

Vi trenger verken guruer eller overnaturlige og dramatiske opplevelser for å få en høyere opplevelse av selvet og en langt bedre tilværelse. Vi kan innstille oss på de høyere frekvensene her og nå i vår fysiske kropp. Vi har alle vår personlige frekvens nivå som forandrer seg avhengig av hva vi tenker, føler og gjør. Vi kan selv påvirke frekvensen og bestemme hvordan vi ønsker å ha det.

Healing – forksjellige arbeidsmetoder

Håndspåleggelse

Dette er den enkleste og mest naturlige måten å gi healing. Det er noen faste punkter som hode, skuldre, hjerte, føtter, men vannligvis beveger jeg hendene mine intuitivt.
Man kan sitte eller ligge mens healingen pågår. Håndspåleggelse praktiseres sammen med krystallhealing og sound healing.  

Bestill healing

NLP

Neurolingvistisk programmering eller NLP er en av mest effektive og moderne former for psykologi, terapi og coaching.

Metoden brukes som et verktøy for kommunikajson, mestring og målsetning.

Vi utarbeider personlige affirmasjoner og programmer til selvutvikling. 

Bestill healing

Fjernhealing

Nesten alt vi oppleverer ganske enkelt respons på vår oppfatning av frekvenser og bølger. Når lyd når ørene våre, konverteres de til elektriske signaler i delen av hjernen som behandler lyd. Når energibølger når hjernen vår, utløser de responser i kroppene våre. Denne prosessen endrer følelsene våre, frigjør hormoner og utløser visse impulser. Fjernhealing er like virksom som ved håndspåleggelse. 

Bestill healing

Bestill behandling i kalenderen

  • Velg behandlingssted
  • Velg behandling
  • Custom Fields
  • Velg behandler
  • Velg dato og tidspunkt
  • Kontaktinfo
  • Bekreft din bestilling
  • Bekreftet timebestilling

Velg behandlingssted

Velg behandlingssted

Velg behandling

NB! Av respekt til andre klienter, kan vi gi kun fjernhealing til klienter som lider av smittsomme sykdommer.

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Velg behandler

Velg dato og tidspunkt

Klikk på en dato for å se ledige timer. Klikk på ønsket time for å bestille. Ta gjerne kontakt for avtale om du ønsker time utenom arbeidsdagen.

Kontaktinfo

Fylle ut kontaktinformasjon hvor vi kan bekrefte timebestillingen.

Bekreft din bestilling

Sjekk igjen din bestilling og klikk på Bekreft dersom alt er korrekt.

Bekreftet timebestilling

Vi bekrefter din timebestilling. Velkommen! Vi gleder oss til å treffe deg!
Har du spørsmål?
Ring 97 00 30 89

Behandlingssted

Behandlingssted
Velg behandling
Custom Fields
Velg behandler
Dato & Tidspunkt
Kontaktinfo
Bekreft din bestilling
Bekreftet timebestilling
Bekkestua
Nadderudveien 21C
Mobilsamtale/Zoom
Summary

Q & A

Kan jeg få healing for en alvorlig sykdom?

Alle kan få healing. Det er ingen negative bivirkninger som er rapportert. Når det gjelder healing som behandlingsmetode, er denne kun et supplement til medisinsk behandling. Healing erstatter aldri medisinsk behandling og jeg vil alltid oppfordre seg til å besøke en lege dersom du har alvorlige plager. Healing kan hjelpe til at kroppen kan mobilisere seg bedre og en eventuell helbredelse skje noe fortere.

Kan jeg få healing hvis jeg har smittsom sykdom?

Healing for smittsomme sykdommer er også et supplement til medisinsk behandling. I slike tilfeller kan jeg utføre fjern healing som virker på samme måte som ved personlig oppmøte. Det er mulig å ha kontakt gjennom skype eller facetime hvis ønskelig. Jeg ønsker en samtale i forkant.

Kan barn få healing?

Alle kan få healing. Jeg er samtidig opptatt at mine klienter skal kunne selv ønske å få healing.

Barn bør være over 12 år gamle, slik at de er forstått og kan ta et bevisst valg selv om de ønsker å få healing. Foreldre skal, until barnet er 18 år, gi skriftlig samtykke og begrunnelse for healingen, samt være til stede.

Hvor mange healing timer trenger jeg?

Mange merker forskjell og velvære allerede etter en behandling. De fleste som kommer til healing trenger 2-4 behandlinger for å komme i balanse eller føle mindre plager.

Hva er healing godt for?

Man merker selv når man er i ubalanse. Humørsvinginer, sterke følelser, negative tanker, rastløshet, psykosomatiske smerter, ryggsmerter osv. Utfordringen for de fleste er at det er vanskelig å finne veien til balanse når man en gang er kommet i en vond sirkel. Hendelser i livet kan lede til stressituasjoner og overbelastning som kroppen trenger hjelp til å overkomme. Healing er en urgammel human behandlingsmetode som kan brukes til å gi økt velvære, bedre livskvalitet, samt forebygge og/eller løse opp blokkeringer, lindre smerter og plager.