Kontakt

Vessi Ostreva

Nadderudveien 21C

1357 Bekkestua

+47 97 00 30 89

ostreva@outlook.com

Q & A

Kan jeg få healing for en alvorlig sykdom?

Alle kan få healing. Det er ingen negative bivirkninger som er rapportert. Når det gjelder healing som behandlingsmetode, er denne kun et supplement til medisinsk behandling. Healing erstatter aldri medisinsk behandling og jeg vil alltid oppfordre seg til å besøke en lege dersom du har alvorlige plager. Healing kan hjelpe til at kroppen kan mobilisere seg bedre og en eventuell helbredelse skje noe fortere.

Dersom du går på behandling hos psykolog ønsker jeg at du informerer din behandler/lege/psykolog at du får healing hos meg. Jeg er villig til å ha en samtale, evt. samarbeide for en bedre oppfølging av vedkommende.

Kan jeg få healing hvis jeg har smittsom sykdom?

Healing for smittsomme sykdommer er også et supplement til medisinsk behandling. I slike tilfeller kan jeg utføre fjernhealing som virker på samme måte som ved personlig oppmøte. Det er mulig å ha kontakt gjennom skype eller facetime hvis ønskelig. Jeg ønsker en samtale i forkant.

Kan barn få healing?

Alle kan få healing. Jeg er samtidig opptatt at mine klienter skal kunne selv ønske å få healing og derfor foretrekker jeg at barn er over 12 år gamle, slik at de er forstått og kan ta et bevisst valg selv. Det er også ønskelig at en foresatt er til stede.

Hvor mange healing timer trenger jeg?

Mange merker forskjell og velvære allerede etter en behandling. De fleste som kommer til healing trenger 2-4 behandlinger for å komme i balanse eller føle mindre plager.

Hva er healing godt for?

Man merker selv når man er i ubalanse. Humørsvinginer, sterke følelser, negative tanker, rastløshet, psykosomatiske smerter, ryggsmerter osv. Utfordringen for de fleste er at det er vanskelig å finne veien til balanse når man en gang er kommet i en vond sirkel. Hendelser i livet kan lede til stressituasjoner og overbelastning som kroppen trenger hjelp til å overkomme. Healing er en urgammel human metode å hjelpe mennesker å bli friskere.

Hvem har nytte av å prøve mediumskap?

Mediumskap egner seg for den som opplever veldig langværig og sterk sorg ovenfor tappet til et nært menneske. Jeg bruker mediumskap som en form for terapi og healing for sorg. Man får en opplevelse som kan forandre perspektivet på liv og død samt igjenoppleve kjærligheten fra eller gi slipp og tilgi sine nære på andre siden.