Neste steg i evolusjonen?

Denne artikkelen er for de som har “prøvd alt”, “reist overalt”, og som synes å være “fastlåste”. Fordi de lavere bevissthetsnivåene er de mest smertefulle og vanskeligste å tåle.

Slik det er kjent, virker menneskesinnet ikke i stand til å skille sannhet fra forvrengning. Prisen på denne uvitenheten og begrensningen har vært enorm. Ikke bare individer, men også hele sivilisasjoner har gått gjennom svimlende mengder smerte og lidelse.

Lytter du til Ego-praten din, eller lytter du til Sjelen? Det kan være vanskelig å vite forskjellen mellom de to. Oftest er egoet høyere, og derfor er det vi pleier å følge og lurer på hvorfor ting ikke viste seg som planlagt.

Sjelen din er koblet direkte til universet, til deg og til alt det som er. Din sjel er deg, ditt åndselv, ditt autentiske jeg, en partikkel av Universet og Universet selv. Når du tenker og kjenner verden rundt deg gjennom sjelen din eller din Higher self, får du en ubeskrivelig følelse av kunnskap. Du føler denne fantastiske forbindelsen til alt rundt deg på en ny måte. 

Sjelen din er uanstrengt. Når du opplever verden gjennom sjelen selv, blir din verden uanstrengt. Du blir som en magnet som tiltrekker seg situasjoner, synkronintet og ressurser som du trenger for å lykkes. Ego-en din vil egentlig bare beskytte deg. Den setter opp blokkeringer som den tror beskytter deg etter millioner av års utvikling. Det er på tide å se på egoets stemme, omprogrammere det og la det være din støtte og guide til å få ting til å skje for deg.

Når din sjel er “in charge” hvert samspill er fylt med skjønnhet, respekt og høye vibrasjoner. Dette er konseptet med et nytt paradigme der mennesker lever i harmoni med rytmen i naturen, og gleder seg over den uanstrengte kompleksiteten i vår fysiske tilstedeværelse, vevd inn med planeten vår og alle dens innbyggere.