Lave vibrasjoner

Lave vibrasjoner

Det er ting du kan gjøre for å øke vibrasjonen hvis du trenger det.

Imidlertid må du først få en følelse av nivået du opererer i for øyeblikket. Bruk gjerne Map of Counsciousness for å få en overblikk over de forskjellige nivåer.

Her er det 17 hovedtegn på lave vibrasjoner.

Du kan ha en lav vibrasjon hvis …

Du føler at du ikke har noen reel retning. Du sitter fast et sted og føler deg lam når du tenker på hva du skal gjøre videre.

Du prøver å undertrykke mange giftige følelser som sjalusi, bitterhet og harme. Men du har en følelse av at disse følelsene spiser på deg akkurat nå.

Selv om du er blitt forsikret om at det ikke er noe fysisk galt med deg, er du alltid sliten og føler deg aldri uthvilt (selv etter en helnattssøvn).

Du vet ikke helt hva du vil fra livet ditt eller hva de viktigste målene dine er.

Du begynner å føle at du ikke bryr deg om hva som skjer med deg. Eller kanskje du har lagt merke til at du ikke lenger føler omsorg for andre mennesker.

Føler deg alltid skyldig i noe.

Vil beskrive deg selv som en kynisk person.

Du har en tendens til å tenke på deg selv som å være i sentrum av universet, og sjelden tenke på hvordan handlingene dine påvirker andre.

Du bruker mye av tiden din på å klage på ting, uavhengig av om de er spesielt viktige.

Det er en virkelig kamp å se skjønnheten i livet, selv når andre mennesker påpeker ting som inspirerer eller beveger dem.

Du engasjerer deg i mange dårlige vaner som en del av deg ønsker å endre, men det ser ikke ut til å kunne bli kvitt dem og ta i bruk bedre oppførsel.

Du har en argumenterende samtalestil, plukker opp og hiver deg i  kamper med andre og kommer regelmessig inn i tvister.

Du er ikke i fysisk fit og ser ikke ut til å finne energien til å delta i vanlige treningsøkter eller sport.

Sinnet ditt går alltid rett på den negative siden av noen potensiell plan, idee eller forslag. Du synes det er veldig vanskelig å se den positive siden (selv når du blir bedt om det).

Tilgivelse kommer ikke lett fra deg, enten det er å tilgi andre eller bare tilgi deg selv.

Du har en tendens til å kapre andre menneskers ressurser og stadig trenger mer av dem.