Kjært barn har mange navn

Tidligere ble kunsten å helbrede sett på som en sjelden gave, og bare menneskene født med denne gaven fikk lov til å praktisere den. I løpet av 1900-tallet var det imidlertid noen energimestere som innså behovet for å spre kunnskapen om disse “legeteknikkene”.

De følte at massene var klare til å akseptere og bruke denne kunnskapen til fordel og også til fordel for andre. Dette førte til at mange helbredende teknologier fikk popularitet. Folk begynte å interessere seg for Chi Qung, Akupunktur, Pranic Healing og Reiki fordi det ga dem muligheten til å trene seg opp, utvikle sine egne evner og til slutt hjelpe seg selv og andre med å oppnå helse og lykke.

Det er forskjellige former for energiheling som har blitt utviklet gjennom årene på steder over hele kloden.

Selv om opprinnelsesstedene deres er forskjellige og varierte, er eldgamle energihealingsteknikker like i den forstand at de alle bruker en livskraft (enten det kalles “Prana,” Chi eller «Ki ”, «Reiki», «divine», «universal energi») for å gi mennesker healing.

Slike teknologier som har stått tidenes prøve er Akupunktur, Chi Kung / Chi Quong, Pranic Healing & Reiki, Yoga.

Det er også healing i en god samtale, i gleden av å treffe en person, i gleden til å gi klem til barnet. Prøv å kjenne til når du er utsatt for healingsenergi.

Med tiden vil du lære på å fokusere på de opplevelsene, menneskene eller situasjonene som gir deg høyere frekvens.

Og dette heter rett og slett LYKKE.