Transcendental meditasjon som healing

Siden min oppvåkning har jeg hatt behov for å meditere. Jeg prøvde en del Youtube varianter som ga meg ro og spennende erfaringer, men jeg ønsket en enklere måte å meditere. Favorittene mine tok alt fra 40 min til 1,5 timer og det ble etter hvert kjedelig å sitte og høre på alt og samme. Jeg ønsket at jeg kunne meditere av meg selv, uten å være avhengig av mye tid og hodetelefoner, og ville også gå dypere i underbevisstheten.

I følge transcendental meditasjon (TM), er dette en veldig lett og enkel teknikk som har omfattende  forskning. Dette klaffet med meg øyeblikkelig, da jeg ønsker mer enn gjerne å kunne oppleve samme bliss av min høyere bevissthet som i fjor.

Det krever litt tid og innsats for å prøve seg frem, men t.o.m. helt nybegynnere kan få det til og kan kjenne forskjell i stemning og energi allerede etter noen få dager med praksis.

Viderekomne kan forvente seg en rask og behagelig måte å komme i kontakt med sin «høyere selv» og få mer et balansert og nyansert liv. Etter bare noen få dager opplevde jeg ren bevissthet og noen spennende «reiser» inn i meg selv, samt følte veldig aligned og full med glede hele dagen. Samtidig som TM viser veien tilbake til høyere bevissthet, stress fra tidligere og nyere stressopplevelser løsner opp på en behagelig og skånsom måte.

Den store verdien i denne meditasjonsteknikken er at over tid, kropp og sinn blir mer fri for stress og vil håndtere stressituasjoner på en mindre belastende måte. I tillegg får man et overskudd av energi og ro, samt oppleve mer livsglede og lykke.

Situasjoner, forhold og opplevelser blir helt annerledes når man er full av vital energi og lykke og tenker/handler ut ifra et balansert sinn. Dette skaper en prosess av healing, både mental og fysisk.