Kvantumsprang med “to glass metoden”

Har du noe som du ønsker deg mer enn alt i hele verden? Det kan være hva som helst i hvilken som helst mengde eller størrelse; materialistisk eller opplevelse, ny situasjon, nye mennesker, rikdom, helse, følelser kan også være et alternativ.

Mange har lest at visualisering er viktig for å manifestere. Og ikke bare det, sier jeg.

Intensjon er minst like viktig når du skal oppnå ditt ønske om et bedre liv. Man kan bruke noen år for å oppnå noe man ønsker, og noen gang skjer det noe magiske forandringer eller tingen bare popper opp uventet etter bare noen dager. Dette kalles kvantum sprang i kvantefysikken, alkymi på spirituelt språk.

Uansett er oppskriften nedenfor en enkel selvprogrammering som kan hjelpe deg å nå ditt ønske og mål.

Det skader ikke å prøve og har du en sterk intensjon, kan du skape ren magi. Husk bare at du kan ønske deg noe som skal gi deg noe positivt og ønsket ditt skal ikke være til skade for andre.

Velg en spesifikk situasjon som du vil endre, men en som du ikke nødvendigvis har stor innflytelse over. Ta dette på alvor og bare velg en erstatningssituasjon du vil være glad for å leve med.

 1. Bestem deg tydelig hva dagens situasjon er, og hva ønsket erstatningssituasjon er.
 2. Finn frem to tomme glass.
 3. Få to papirbiter eller etiketter, som post-it-lapper. Tape, hvis du ikke har post-it.
 4. Fyll ett av glassene med vann.
 5. Skriv et ord som oppsummerer dagens eller ønsket endret situasjon, følelse, ting på den første etiketten, og fest det på det fylte glasset. Men IKKE bruk en negasjon av det uønskede, som i “engstelig” og deretter “ikke-engstelig.” Du får bruke heller dets antonym “Engstelig”, deretter “avslappet”, “selvsikker” eller “komponert.” Noen bruker bilder i stedet for ord; spesielt hvis det er et kvantesprang som gjelder et hus, jobb/yrke, vekttap.
 6. Skriv et ord som oppsummerer ønsket situasjon på den andre etiketten, og fest det på det tomme glasset.
 7. Ta et øyeblikk med de to glassene foran deg og tenk på hvordan livet ditt for øyeblikket er fylt med den første situasjonen, og er tom for ønsket situasjon.
 8. Når du er klar, hell deretter vannet fra det første glasset (den nåværende situasjonen) i det andre glasset (ønsket situasjon), mens du virkelig legger merke til lydene og følelsen og forskyvningen av vannet fra det ene til det andre.
 9. Len deg tilbake og forestilt deg det nye situasjonen, nye følelsen. Se den, føl den, opplev den som ekte.
 10. Drikk vannet og nyt fornøyelsen av å ha gjort den ønskede endringen.
 11. Føl deg takknemlig for det nye virkeligheten.
 12. Ta av etikettene, vask glassene og glem alt. Bokstavelig talt glem alt. Å bekymre deg for målet ditt hindrer mer enn å hjelpe – så glem alt og la det skje.

 

Det vi kaller kvantesprang eller virkelighetsskifte, har lenge blitt sett på som det; magi eller trolldom. Jeg ser på det som en slags NLP teknikk som en selv kan utføre på en enkel måte.

Noen følger magiske oppskrifter trinn for trinn; andre forstår formelen som er:

Intensjon + dedikert handling = magi.

Uansett – enjoy din nye virkelighet!