Mediumskap for alle

Mange tror ikke på meg når jeg sier til dem at alle kan bli medium og kanalisere ånd. Fra gammelt av er det alltid de utvalgte og noen få som kunne sette i stand sin bevissthet til å kommunisere med åndene. Jeg har vært en av de som trodde tidligere at er du dø, så er du dø og that’s it. Men ja, i dag sier jeg at alle som ønsker det, kan lære seg å ta kontakt med åndeverden. Og det er ikke slik at avdøde ønsker ikke å bli plaget. Bortimot en og samme ånd kan komme flere ganger. De liker å bli hørt!

Det er nok mye mer mellom himmel og jord enn det vi ser. De fleste har fornemet ånden til noen av sine avdøde familie eller venner. Det kan være som en levende drøm de har hatt, en lukt som minner på den avdøde, en lett oplevlese av stryk på kroppen eller rett og slett vindkast ut av ingenting.

Mediumskap gir deg mulighet til å ha en kort forbindelse med ånden til din kjære eller en avdød som ønsker å gi en beskjed til deg. For noen er dette en veldig følelsesladet opplevelse for andre er det gøy.

Uansett opplevelse vil en kanalisering av ånd levne deg oppløftet og med visdom som ingen andre kunne gitt deg.

Frekvensene til både sitteren og mediumet er alltid høyere etter en reading.

Jeg tilbyr private mediumskap/readinger med healing som mål. Dersom du har hatt sorg over veldig lang tid eller har opplevd at noen prøve å kontakte deg, bestill gjerne time så kan vi se hvordan jeg kan hjelpe deg med å få kontakt med dine kjære og familie på andre siden.