Å velge en healer

Healing er ikke bare helbredelse av sykdommer som en tenker først, selv om healing gir lettelse til fysiske plager. Healing er en transformasjon av ditt perspektiv på livet, en ny klang av din energisk vibrasjon. Hvis du trekker en gitarstreng og ikke holde de andre rundt, vil nabostrengene angi noe av klangen til den strengen du trakk.

En healer fungerer også likt på deg. Derfor er det viktig at du blir kjent, ikke bare med de utdannelsen og kursene en healer har gått på for å bli healer, men  også med hans/hennes opplevelser, bakgrunn, interesser, familie og «kjemi» utenom.

Opplever du at å snakke med og å være rundt en healer gir det glede, ro, lykke, optimisme, energi, aksept osv. så øker du dine frekvenser etter hans/hennes energi.

Klarer du å utvide din bevissthet og høyne dine vibrasjoner, vil du påvirke alt og alle rundt deg, akkurat som en gitarstreng. Kroppen din opplever healing som en helbredelsesprosess når dette skjer.

Tenk litt på det når du skal velge en healer.