Manifestering – triks og tips

Mange tror at menneskets intensjon har direkte innvirkning på den fysiske materielle virkeligheten. Kvantefysikk har spilt sin rolle i denne troen. Denne artikkelen er fra https://www.collective-evolution.com/author/richardenos/ og presenterer noe komplementerende tips om hvordan du kan bruke intensjonen din til å forbedre livet ditt.

Reflekter over:
Vil du forandre verden. Vil du endre deg selv? Kanskje er begge sammenvevd.

Ideen om at vi faktisk manifesterer den fysiske verdenen til å være i hvert øyeblikk basert på tankene våre, pleide å lyde svært mystisk for folk flest. Det var en følelse av at gamle ordtak som ‘Du blir hva du tror’, og ‘Alt er mulig for ham som tror på,’ ble ansett for å ha en mer eventyrlig og bibelsk betydning. Svært få av oss tar dem direkte til å være direkte virkelighetsbetingelser i seg selv.

For litt over tiår siden begynte imidlertid mange å ta dette emnet mer seriøst. Populariteten til en film og bok med tittelen ‘The Secret’, som samler 28+ millioner eksemplarer på trykk oversatt til 52 språk, var en viktig bidragsyter til populariseringen av ideen om at vi kan manifestere de tingene vi ønsker i livene våre gjennom kraften av egen intensjon.

Troen og optimismen i intensjonens kraft har kanskje avtatt noe. Mens noen mennesker har gått framover og gjort intensjonskraften til midtpunktet i deres livsaktiviteter. Mange andre, som en gang prøvde å delta i slik praksis, er blitt desillusjonert av ideen, en konsekvens av mislykkede forsøk, eller rett og slett glemt den og kommet tilbake deres fokus på strengt materielle prosesser for å prøve å få det de vil ut av livet.

Er du kjent med ideen? Har du gjort noen forsøk på å manifestere gjennom intensjon i fortiden, og har siden gått bort fra praksisen? Eller bare nysgjerrig til å prøve nå?  La oss lese videre.

‘Føler meg bra’ – konseptet

Det første steget til å manifestere gjennom intensjon er å overvinne det som ser ut til å være et logisk paradoks; mens vi prøver å visualisere hva vi vil (en ny bil, kjæreste osv.), må vi på en eller annen måte ‘føle oss bra’ med hele saken, som om vi faktisk ikke mangler det vi vil ha. Det er flere metoder til å visualisere, men det lille nøkkelen ligger i din egen følelse av opplevelsen.

Det er veldig viktig.

Men hvordan skal vi ha det godt med det vi mangler? Selv de som har vært meget vellykket med å manifestere seg gjennom intensjon, har en negativ indre stemme som forklarer hvordan de har positive følelser i forhold til øvelsen med å bringe mot seg noe de ikke har nok av eller ikke har noe av.

I noen skrifter om emnet bringer ikke “ønsket” av noe som en intensjon oss selve tingen, men bare den fortsatte ‘mangelen’ av det. Vi blir fortalt at den rette tankegangen er å føle deg takknemlig for det vi ‘ønsker’, som om vi allerede har det. Men faktum er at vi ikke har det! Ellers ville vi ikke be om det. Hvordan kommer vi oss rundt dette paradokset?

Den virkelige hemmeligheten: Bli til ‘tjeneste for andre’

Jeg tror at hemmeligheten bak å overvinne dette paradokset er å forstå at det hovedsakelig er to typer mennesker i verden: de som er orientert mot å serve seg selv, og de som er orientert til å stå til tjeneste til andre.

De som er grunnleggende stå til tjeneste til seg selv, ser seg selv som atskilt fra resten av menneskeheten, de ser verdens ressurser som knappe, og de føler at de må konkurrere med andre for å få det de vil. I denne tilstanden av frykt blir manifestasjon fra intensjon veldig vanskelig, fordi frykten for mangel alltid vil være kraftigere enn deres ‘tro’ på at de kan få det de vil ha.

De som er grunnleggende står til tjeneste for andre, ser hele menneskeheten som koblet sammen, verdens ressurser som ubegrensede, og når de får det de vil, inspirerer de andre til å få det de vil.

‘The Science of Getting Rich’, skrevet i 1910 av Wallace D. Wattles, sier det på denne måten: «Du skal bli en skaper, ikke en konkurrent; du kommer til å få det du vil, men på en slik måte at når du får det, vil enhver annen mann ha mer enn han har nå.»

Vinn – vinn situasjon

Når vi velger å manifestere på denne måten, kan vi faktisk se på livene våre som modellering og inspirasjon til andre som aktivt søker sine egne ønskede manifestasjoner. Så det er virkelig en vinn-vinn-mentalitet mellom oss selv og andre. Det er ingen ‘grenser’ for hva som kan manifesteres. Wattles sier at uansett hvor mange som aktivt har tenkt overflod, blir materielle universet tvunget til å bringe det til.

Når vi er genuine opptatte til å hjelpe de andre, er det kjærlighet og letthet, og en ekte følelse av vi «har og gir», og derfor føler vi naturlig nok takknemlighet for vår egen overflod. Det vi ønsker er allerede en del av oss, siden vi er koblet til alle ting – så det er ikke lenger en selvmotsigelse i å være takknemlig for det vi ønsker. Denne takknemligheten muliggjør den tilstanden ‘feel good’ til Joe Vitale, eller ‘høyere vibrasjoner’.

Hvis du har prøvd og gitt opp prosessen med å manifestere gjennom intensjon, kan det være nyttig å sjekke om intensjonene dine alltid var forankret i fryktbasert egosentrisk ønske, slik som mine var i mine tidligere mislykkede forsøk på å manifestere.

Hvis du kan gjøre et steg og orientere livet ditt til å være i andres tjeneste – et monumentalt skifte – vil du se at manifestasjon gjennom intensjon vil bli mer naturlig, morsomt og til slutt vellykket.